Thanks Lewis!

After half year together at school, our English speaking assistant has left back to his native country, England. Lewis Cowper has been an example of discretion, correction, humility, kindness and gentleness. He has known how to gain the love and affection of all the students in a record time, while he has been able to help them with their English oral skills with noticeable good results. Lewis, thank you so much for your experience and excellent work at our school. Enjoy your new personal and professional journey with the goodness and kindness you always share wherever you are.

Després de mig curs plegats a l’escola, el nostre auxiliar de conversa torna al seu país d’origen, Anglaterra. En Lewis Cowper ha sigut un exemple de saber estar, correcció, prudència, humilitat, amabilitat i gentilesa. Ha sabut guanyar-se l’afecte i la simpatia dels alumnes en un temps rècord, alhora que ha estat capaç d’ajudar-los a posar en pràctica les seves habilitats orals amb molt bons resultats. Lewis, moltíssimes gràcies per la teva experiència i per la teva excel.lent feina a la nostra escola. Gaudeix molt del teu nou viatge personal i professional amb la bondat i l’amabilitat que sempre escampes allà on et trobes.