Anem al Museu de Ciències Naturals!!

Dimecres 1 de febrer, els alumnes de 4t de primària vam anar al Museu de ciències naturals de Barcelona, el Museu Blau, per visitar l’exposició “Hi havia una vegada…Contes i ciència!

Aquesta exposició, de ciència i tecnologia, parteix de les històries màgiques de deu contes clàssics de la literatura infantil, explora fenòmens i conceptes de les ciències socials i naturals, com ara la física, la química, les matemàtiques, la geologia i la biologia, i els relaciona amb la nostra realitat.

La ciència és a tot arreu: al Bosc Encantat, a la casa de xocolata d’en Hansel i la Gretel, al mirall de la Bruixa Malvada o en una tija de mongetes que creix sense parar fins que toca el nas d’un gegant.

Una estona de jocs a l’aire lliure, després de dinar, va arrodonir un dia fantàstic d’aprenentatge i convivència.