Taller de creació de videojocs 🎮🤩

Els alumnes de 5è i 6è hem finalitzat el Taller de creació de videojocs amb l’Scratch a l’hora complementària d’informàtica. 🎮

El programa del taller consisteix en crear un videojoc, dissenyat i programat per ells mateixos, treballant en col·laboració. 🫱🏻‍🫲🏽

L’estructura de les sessions del taller contempla una part de reflexió individual, un posada en comú al grup, una estona de treball en parelles i finalment una cloenda de la sessió en què cadascú aporta al grup com ha solucionat el repte marcat per a aquella sessió. La dinàmica de la classe és força activa i oberta. El mestre va plantejant reptes, donant pistes per a resoldre’ls i actuant com a moderador i guia de les intervencions dels alumnes.

Si voleu jugar-hi, trobareu en aquest enllaç els videojocs d’aquest curs i el d’alumnes d’anys anteriors. 🤩

https://videojocsambscratch.blogspot.com/