Projecte Armari!

La classe de 1r d’ESO hem acabat el projecte armari. Durant les últimes classes de tecnologia hem dissenyat un moble de llibreria per a poder guardar tots els llibres, revistes i música que, amb grup, tenim a casa. Per a fer-ho, hem fet croquis, esbossos a diferents vistes, planells a escala, pressupostos de materials i calendari de feines. I, en acabat, n’hem fet un prototip a l’aula de tecnologia. Avui hem fet la presentació davant els companys explicant com ens ha anat, si ens ha agradat el resultat i explicant també els inconvenients que hem tingut a l’hora de fabricar-lo. Deixarem per escrit les recomanacions de la nostra experiència d’aquest projecte pels alumnes del curs vinent de per si els és d’ajuda en el seu procés.

Alguns l’hem fet amb fusta, d’altres amb cartó i d’altres amb cartó ploma, això si, al final ens ha quedat genial.
Potser podrem seguir amb la tradició del moble del nostre poble, qui sap!!