Sortida a Can Ribas

El passat dimecres 15 de novembre, els nens i les nenes del segon cicle d’Infantil vam anar d’excursió a Can Ribas. Ens vam endinsar pel bosc màgic (dels Follets, Unicorns i Barrufets) descobrint un recorregut vivencial i interactiu basat en els sentits. A través de diversos racons i jocs, vam descobrir el tacte, el gust, l’olfacte, la vista i l’oïda. A l’observatori, vàrem veure animalets que viuen al bosc. Fora sabates i mitjons: circuit on vam trepitjar diferents materials i vam experimentar textures i sensacions. Olorem! Dins de cada caixeta, s’amagaven diferents olors. Sons i sorolls: vam identificar diferents sorolls de la natura i també d’instruments musicals. Tastem! Vam reconèixer els gustos salat, dolç, amarg i àcid. Vàrem viure un gran dia ple d’emocions, descobertes i bona companyia. Ens va encantar!