Visita dels Mossos d’Esquadra

Els Barrufets d’I5 hem rebut la visita dels Mossos d’Esquadra, en Jordi i en Pablo.

Ens han preparat una sessió d’educació viària molt interessant: Ens han explicat com hem de travessar els passos de vianants, la importància de posar-nos el cinturó de seguretat al cotxe, que si una pilota va cap a la carretera no hem de sortir corrents (hem d’avisar a un adult), que quan anem amb bicicleta o patinet ens hem de posar el casc i proteccions…

També ens han ensenyat una tècnica molt bona per recordar el número de telèfon d’emergències: tenim 1 boca, 1 nas i 2 ulls, per tant, per trucar a la policia marcarem 112.

I com que hem escoltat amb molta atenció i hem participat de manera activa en el joc del poble, ens han obsequiat amb un cinturó de seguretat que es posa a la finestra del cotxe per poder portar els nostres ninos!

Moltes gràcies per la visita!